Prezentare generala

Gradinita de copii  nr. 246 cu orar prelungit este situata in Bucuresti, Str. Fabricii, Nr.20, Sector 6, cartier  Militari.

De mai bine de 41 de ani pregateste pentru scoala prescolari cu varste cuprinse intre 3-6 ani, repartizati la grupe in functie de varsta.

 

Este o gradinita de stat care functioneaza sub coordonarea si indrumarea M.E.N. si a I.S.M.B., fiind finantata de la bugetul local, respectiv Primaria sectorului 6 prin Administratia Scolilor Sectorului 6.

 

Gradinita ofera conditii de igiena, ambient si dotare pe masura cerintelor actuale.

 

Clasele sunt mari, luminoase, dotate cu mobilier modern, ergonomic si potrivit desfasurarii activitatilor specifice gradinitei. Mobilierul este achizitionat din fonduri bugetare, din programul initiat de I.S.M.B. si din fondurile parintilor.

 

Gradinita are spatiu verde cu pomi decorativi , ronduri de flori specifice tuturor anotimpurilor, toate acestea folosind ca material didactic natural, pentru cunoasterea mediului.

 

Programul educativ al gradinitei este flexibil si deschis catre raspunsuri adecvate,  individualizate si personalizate.

 

Educatoarele raspund nevoii de educatie si formare a tuturor copiilor oferind fiecaruia sansa de a se forma intr-un sens pozitiv, cu incredere in fortele proprii.

 

Pentru caldura afectiva, pentru calitatea actului educational, gradinita este foarte solicitata de parinti.

 

Evenimentele organizate in  cadrul gradinitei (serbari, lectii deschise, cercuri pedagogice) au amploarea si importanta asteptata.

Screen Shot 2018-05-03 at 11.24.40

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co